Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر علی قرایی در شورای ورزش شهرستان بردسیر با محوریت معارفه رئیس جدید هییئت فوتبال این شهرستان اظهار داشت: از روز اولی که در هیئت فوتبال شروع به کار کردم برای اینکه به درک وضعیت موجود برسیم یک کارگروه تخصصی از کارشناسان و مشاوران تشکیل دادیم.

وی افزود: در این مدت آسیب شناسی و عارضه یابی کردیم که ببینیم فوتبال فعلی استان کجاست و در چه وضعیتی قرار دارد، نقطه ضعف‌ها و نقاط قوت آن و فرصت‌ها و تهدیدهای آن چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر قرایی با بیان این که شهرستان‌ها باید در زمینه آسیب‌شناسی فوتبال استان همکاری کنند، تصریح کرد: بعد از جلسات متمادی از هیئت‌های فوتبال شهرستان‌ها تقاضا کردیم وضعیت موجود فوتبال شهرشان و ساختار هیئت فوتبال‌شان را بیان کنند و یک نفر کارشناس خبره در امور تصمیم گیری و سیاست گذاری را هم به ما معرفی کنند.

وی ادامه داد: انشاالله قصد داریم هفته آینده با دعوت این افراد و خبرگان فوتبال، نظریه کارشناسی آسیب شناسی فوتبال استان را نهایی کنیم و بر اساس این شناخت به سمت درمان و راهکار برای رشد و توسعه فوتبال حرکت نماییم.

سکاندار فوتبال وسیع‌ترین استان کشور با تاکید بر توجه ویژه هیئت استان به فوتبال شهرستان‌ها خاطرنشان ساخت: بنده معتقدم ما تا ساختار هیئت‌های فوتبال شهرستان‌های‎‌مان را قوی نکنیم نمی‌توانیم به رشد و توسعه به معنای واقعی در آن شهرستان برسیم.

وی اضافه کرد: ما سعی کردیم در انتخاب روسای هیئت‌های فوتبال شهرستان‌ها با دقت بیشتری عمل کنیم و دنبال کادر سازی برای آینده خودمان نیستیم و دنبال این هستیم از چهره های فوتبالی آن شهر که مورد قبول اهالی فوتبال و مسئولین شهرستان هستند در راس هیئت استفاده نماییم.

دکتر قرایی با اشاره به استعدادیابی جدی در سطح شهرستان‌ها گفت: معتقدیم اگر فوتبال در جای جای شهرستان‌ها رونق یابد استعدادهای ناب از دل همین لیگ‌های درون شهرستانی کشف می‌شوند و کمک می‌کند که چراغ فوتبال استان روشن شود.

وی افزود: همگرایی و همدلی مسئولان شهرستان بردسیر نقطه عطفی در پیشرفت های ورزشی این شهر است.

فرماندار بردسیر نیز در این جلسه گفت: از وضعیت فعلی فوتبال در بردسیر راضی نیستم و امیدواریم با شناختی که از شما دارم که یک نیروی جوان و از خانواده معظم شهدا هستید و فعال و پرتلاش هم هستید، فوتبال در استان خصوصا بردسیر جان تازه ای بگیرد‌. نجف‌پور ادامه داد: در این راه هم مجتمع‌های معدنی جهان فولاد و فولاد ایرانیان اعلام آمادگی کردند که در فوتبال سرمایه گذاری کنند و به کمک فوتبال بردسیر بیایند.

در پایان ضمن این مراسم چند نفر از پیشکسوتان عرصه فوتبال از و همچنین خدمات قبلی آقایان شهسواری و خضری مسئولین سابق هیئت فوتبال بردسیر قدردانی شد و آقای وحید رنجبر به عنوان رییس جدید هیئت فوتبال شهرستان بردسیر حکم‌شان را از دست دکتر قرایی، رئیس هیئت فوتبال استان دریافت کردند.

گفتنی است در بدو ورود به بردسیر دکتر قرایی باهیئت همراهشان ضمن حضور در گلزار شهدا و فاتحه به ارواح شهدا بر میثاق خود با خون شهدا صحه گذاشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان درمان رشد و توسعه فوتبال فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه از سلسله نشست‌های رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان ظهر سه شنبه با هدف مرور و بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تشکیل جبهه فرهنگی و کارکردهای آن برگزار شد.

«راضیه فلاح» فعال فرهنگی در این نشست با بیان اینکه هنوز جبهه فرهنگی به معنای عام آن به طور کامل در کشور شکل نگرفته اظهار کرد: تحقق جبهه سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک است؛ همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب.

این فعال فرهنگی با تاکید بر لزوم توجه به سیر کار تشکیلاتی در فرایند جبهه‌سازی گفت: ارزش و اهمیت کار تشکیلات تا چندسال گذشته مورد توجه نبود و هر گروهی با توجه به سلیقه شخصی خودش پیش می‌رفت اما امروز این فرایند در حال اصلاح است.

وی جبهه سازی در عرصه فرهنگی را کاری جدی و عمیق دانست و تصریح کرد: حضور شخصیت‌هایی مانند حجت‌الاسلام پناهیان و همراهی آن‌ها با جبهه فرهنگی به تقویت پشتوانه فکری جبهه کمک خواهد کرد.

فلاح موازی کاری مجموعه‌های فرهنگی را از جمله آفت‌های حوزه جبهه سازی دانست و تصریح کرد: عدم هم افزایی و هم فکری مجموعه‌های فرهنگی در اجرای عملیات‌های فرهنگی سبب شده تا نقشه راه مشخصی وجود نداشته باشد و موازی کاری ایجاد شود.

لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی

«سیده زهرا نیک پی» یکی دیگر از فعالان فرهنگی گیلان نیز در این نشست با تاکید بر لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی در شرایط کنونی باید از اختلافات پرهیز کنند و با همفکری و هم افزایی در مسیر جبهه سازی فرهنگی گام بردارند.

این فعال فرهنگی آسیب‌شناسی و بررسی فرایند اقدامات فرهنگی را از جمله الزامات تقویت فعالیت‌های مجموعه‌ها در عرصه فرهنگی دانست و گفت: آسیب‌شناسی تشکیلات از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی افزود: جوانان می‌بایست در رأس مجموعه‌های فرهنگی قرار بگیرند و با شنیدن انتقادات، راهکارها و پرهیز از منیت به دنبال تعالی تشکیلات فرهنگی باشند.

کد خبر 6099353

دیگر خبرها

  • ببینید | حرکت جالب یک گربه برای آسیب نزدن به دختر بازیگوش!
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی